Wint jouw gemeente de Gezond Werken award?

27.01.2017

Ben je een Gezonde Gemeente en heb je oog voor een gezond personeelsbeleid? Dan is de Gezond Werken Award misschien iets voor jou!
Deze verkiezing wil ondernemingen belonen die een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid voeren en zo hun welzijns- of HR-beleid versterken. Deze wedstrijd biedt steden, gemeenten en OCMW’s  het platform bij uitstek om hun imago van ‘aantrekkelijke’ werkgever publiek te maken. Overheden en meer specifiek lokale besturen van alle groottes maken aanspraak op de award.
Ontdek tijdens ‘de Prenne’ van 7 maart in Sint-Truiden hoe je kan deelnemen. Bereid zo de kick-off van het gezondheidsbeleid in je eigen bestuur voor of laat je inspireren door het gezondheidsbeleid van UZ Gent en Cartamundi tijdens de sessies in de module Gezondheid. Je kan ook de VIGeZ-stand bezoeken in de commercial corner voor meer info.
Meer info over deze award en de deelnameformulieren kan je terugvinden vanaf 7 maart op www.gezondwerken.be
Meer info over de kick-off en de Prenne: programma en inschrijvingsformulier