Steun de zomerfrisse BOB-campagne

13.07.2017

De nieuwe BOB-campagne steekt in een zomerfrisse verpakking en zet de boodschap 'BOB, altijd nul op' centraal. Met een leuke kwinkslag spreekt de campagne iedere bestuurder aan: ‘Ben je BOB? Dan ben je dat van aperitief tot digestief. Van de eerste tournee tot de laatste santé.’

BOB verdient een ereplaatsje in uw gemeente

Om BOB opnieuw volop in de schijnwerpers te plaatsen in uw gemeente, staat er op de website van BOB een brede waaier aan communicatiemateriaal voor u klaar: een animatiefilmpje, banners voor op uw website of in uw e-mailsignatuur, affiches en zoveel meer.

Uw lokaal bestuur onderschrijft het charter van de Gezonde Gemeente? Dan kan u de BOB-campagne uiteraard bekendmaken vanuit het ruimere lokaal gezondheidsbeleid van uw gemeente. Gebruik de online tool op de website van BOB en maak zo’n gepersonaliseerde affiche in de kleuren van BOB, met het logo van de Gezonde Gemeente erop!

Wilt u bijdragen aan een verkeersveilige zomer in uw gemeente?

Verspreid de BOB-boodschap via uw communicatiekanalen. Surf naar bob.be (login: bobzomer2017, paswoord: altijdnulop) en download eenvoudig en snel de BOB-communicatiemiddelen voor op uw website, Facebook-pagina of andere media. Bedankt alvast voor uw steun. Want alleen met uw hulp zal het aantal verkeersslachtoffers door alcohol dalen!